Wednesday, January 12, 2011

''Me Like Princess.''







Ye salam kepada semua.. ''me like princess'' ? haha sebenarnya bukan sya yang ckap, tapi ada kawan2 saya yang ckp, sbr2!! bkn cntik cm princess, tapi kehidupan sya cm princess... :) ha ... sekarang da fhm? blm lg kan? 



Tapi bila sya fikir2 kan balik.. btul jugak, ''me like princess'' .. sebab sya sorang je perempuan dalam adik beradik dan saya anak bongsu.. mungkin sebab tu juga la mereka ckp ''me ike princess'' hihi.. Ala, kehidupan sya same je cm korang, makan n minum .. ada mase g jalan2..  tapi mungkin kehidupan sya lain daripada mereka yang rasa kehidupan sya lain kot... hihi.. 



sebenarnya cmni, sya ni sorang je prempuan dlm adik beradik, ayah n mak pulak selalu ambil perhatian pada sya.. kadang2 best juga , di jaga bagaikan ''Puteri'' kn? hihi.. kadang2 bile fikir2, sya nak juga berdikari.. kemana sje sya pergi mesti mak n ayah tahu,dengan sape n tempat yang sya pergi.. tapi mereka x akan benarkan sya pergi sendiri.. mungkin takut terjadi apa2 yang x diingini.. zaman sekarang niy mcm2 berita.. tu yang semakin ketat la kehidupan saya, bukan selalu juga dikongkong... cuma tidak dapat la kerap keluar dengan kawan2.. 




x rimas ke?x boring ke dduk rumah je? ha tu la slah satu soalan kawan2 sya tnye... isshh.. korang niy, gila ape lau saya ckp x rimas n boring.. rimas juga, tapi mungkin da biasa, jadi perkara tu dah naik lali da bagi sya.. lau boring lak, kadang2 mereka bawa jalan2 1 family, hilang juga boring.. x teringin nk kuar ngn kawan2 ? gila la lau ckp x teringin, teringin sgt nk kuar ngn kawan2, tp kadang2 masa x mengizinkan,kadang2 mereka x izinkan. Jadi x dapat la nk join mereka lau setiap kali plan nk jumpa.. *terkilan sgt.. tp nasib dorang fhm cara hidup saya.. 



Pernah dating?? ha .. ni sumpah xpernah... alang kan nk kuar jumpa kawan perempuan pun agak susah, soalan ni pulak muncul.. hihi.. lau x pernah dating cmna couple? ha .. tu nasib la kenal kt kolej .. tapi x pernah dating.. just jmpa bincang tentang pelajaran tu ada la.. mak n ayah supporting n x kisah lau sya ade ''couple'', tpi jangan sampai sya kuar dating.. haha.. jadi? fhm2 la.. lau dating pun x pernah, mestila pengalaman ber' couple pn xde.. hihi.. tp sya ckup fhm dengan lelaki ni, sebab pengalaman daripada kawan2 n dengar crita daripada kawan2 rapat(boy),, ade sebilangan boleh percaya, ada yang x boleh dipercayai.. 


''eley... poyo la ko xde couple skrg??'' 1 soalan yg sakit bila di dengar... ehh...! serius ~~ x de couple.. lau nk couple pn agak takut.. yela, mcm2 boleh jadi.. friends is better than couple..same je ... lau ade jodoh x kemana.. x begitu..? haha.. 



now! ? ''me like princeess'' haha.. yep.. ~ i was like this word.. :)
by:- pincessrara..


















2 comments:

  1. wah...rara dh ada blog. cantik. keep on blogging for more ;)

    ReplyDelete
  2. hihi.. biase je la abg.. abg pnye blog lg cntik.. rara ske tgk.. :)

    ReplyDelete