Monday, February 21, 2011

argggggghh.. lesen P ku...

chakkkk! haha.. ngah click2 ni .. tbe2 je kan ter ... click kat blog ni.. haha.. ape lagi kan.. tulis la ape yang patut.. 
ermm. bosan2 duk kat umah niy.. kadang2 teringat la nk round2 1 dunia.. ceh wahhhh.... round 1 dunia.. x boleh bla aq.. haha..

berangan x sudah jela aq ni nk me' round petang2 macam niy.. hihi.. jawapannya aq terpaksa la round2 kat belakang rumah n kat depan rumah.. haha.. betul2 perempuan melayu terakhir aq.. haha... 
* aippppppppp...! korang .... xdela sampai aq ni x kuar g mane2.. ape la.. huhu.. =P

now... dkt dpn umah.. sambil menikmati angin pantai yang sepoi2 sambil menahan kesakitan perut ku... hmm.. :'(
so luang kan laa mase aq untuk menulis niy.. haa.. tbe2 je kan.. nak tulis tentang Lesen P aq.. sebab td aq tgk dak kecik merempit bawak moto.. aik ... x mandan die tu tw.. da la kecik je aq tgk.. lau laa... die terjatuh... aq x tlg.. serius....! berlagak sgt bawak moto sape suruh.. kan kan kan,,??? haha... ^_~

tu yang tringat lesen P aq .. haha.. moto aq x reti bawak langsung... serius....! alehkan moto pn belum tentu aq kuat.. haha... teruk  x aq?? haha.. biarla... lesen P kereta aq ni pun da hampir menjelajah ke kampung halaman aq da.. haha.. ... jangan caye laa.... =P

aippppp.... aq masih boleh drive lagi.. tp make sure kan jalan kepung untuk aq sorang je k.. ??? mesti aq boleh drive n ley wt drift lg.. caye laaaa.... haha... aq x thu la bile la tangan ni akan menyentuh gear dan stering ... haha... ''ayah2..... mak2...... thanks coz x bg sy ni drive... tkot princess mak ni drift karang... kikiki..'' 

ha... salah 1 aq x berani nak drive setelah da dpt award P untuk drive... sebab mak n ayah aq risau laa sgt aq niy drive... haha.. pengalaman ku .... ske sgt2 mase kat tmpat belajar memandu.. sungguh2 memalukan.. xpe kan ''abg'' haha.. sy memang x reti la nak drive.. pandan muke abg tu... ble abg tu suruh stop.. aq tkn la pedal break secara mengejut.. serius....! haha... abg tu tgk aq cm nk mangan gitu.. p nasib la abg tu baik... x marah pun... hahaha... magic x?? abg tu boleh x marah... ade tips tw... nak thu x??? shutttttttttttt...! jgn gtwu sape2 tw...

haa.. korang lau kene same situasi ngn aq niy.. korang wt la muka sayu je.. confirm haha... abg tu xakan marah punye laa... hihi. so sekarang lesen P aq pass bape kali ke depan n kebelakang parking dpn umah aq.. haha.. power jugak kan?? aq pasti boleh bawak korang jalan2 laa... ckp je korang nak jalan mane... serius tunggu sampai dunia ke 2 pun x kan sampai... :)

ayoyoyo....alamak .... *sorry saye x sengaje nak mengajuk mane2 bangsa.. sorry2.. hmmm.. :(
k la korang akhiri dengan as salam...  ha... nak thu x ?? ape harapan aq kali ni..? harapan aq untuk ape yang aq tulis ni ialah aq harap aq dapat cekalkan hati aq untuk drive kereta,.,, yelaa x kan sampai bile2 aq x berani kan... hmm.. amin... :)

p/s . korang2 yang pandai bawak moto n kereta... syabas la at korang.. :) yang pandai xdpt award P lg.. g la cpt2 k.. korang2 yang same ngn aq x reti drive... aq syorkan belajar drive kat tempatnyer... best gler!!! mencabar... hmm :) lau da thu.. x mencabar gitu kan... hihi .. aik.. k la ... melalut lame2 lak.. ape laa aq ni.. papai korang... 
award P ku..

No comments:

Post a Comment