Wednesday, February 16, 2011

sawan GAME.. haha

hye reader... haha.. boring amat sihh... x thu nk wt pe.. singgah kejap la tulis blog niy.. rutin harian kali ni kt umah bertukar menjadi ''pemain game'' haha,., menang ke kalah ? aq balun je,, asal kan dapat habiskan mase aq ngn men game niy..

lame sudah mey x tulis blog.. rindu2.. ade la 1 hari ni da bosan thap ngaban pe lagi... 0n9 fb.. men game poker kat fb tu... arggggHH!! malunyer.. kalah... n x reti pun men minatang tu.. pelik bin ajaib tol la dorang ni bg game serupa mcm tu.. haha..

p aq x kesah pun.. asalkan men game.. lagi 1 keje kat umah ni.. hobi bace buku sekarang da krg lak..
1) alamak !!! duit xde lak nk beli novel..
2) yang ni shut2 tw... ? haha.. melawa... asyik2 bkk youtube.. tgk skill makeover.. pastu aq amali kan lak... haha

yang paling aq pelik juga diri aq ni da berubah tahap kanak2 .. aq ase kanak2 pun x cm tu.. fon aq x pegang langsung.. battery ade ke x ke.. aq x kesah, fon untuk aq snap pic je... haha.. aq tetap ngn dunia aq.. ''dunia game'' sebab tu tajuk arini sawan game.. lau fon bunyi ke, kadang2 aq x perasan,,, sorry babe... x sengaja lor... fon kadang2 silent, n kadang2 x silent aq leka dgn masa aq sendiri.. myb tu la satu2nyer nak hilangkan rse sunyi dlam diri.. haha..

tu la couple x nak??? haha... mmg x nk pun wt mse niy.. jawatan kosong untuk sape2 nk jadi guardian aq je.. p isi borang dulu k.. haha.. *candid jerk k.. persoalannya da bersedia ke hati aq ni?? aq pn x thu..

cerita lebih lanjut .. kejam celik, tergolik sane, tergolek sini.. da bulan 2 da.. humm.. rupa2nye aq da 2 bulan da kat umah ni.. habiskan mase aq dgn dunia aq.. habiskan beras kat umah.. smpai naik berat badan .. kadang2 rse jeles juga dorang sedang belajar.. seronok je kan.. mase dorang penuh dgn bende yang berfaedah.. p! haha.. aq x kesah ler... sbr2 t x lame lagi start la belajar.. persoalannye?? bleh kah aq bertukar perangai.. ahaa! da tentu la dunia game ni da jarang men... humm. ..

k lar.. magrib suda,..... tutttttttttttttttttttttttt... siaran di tutup..
p/s :- jd la seorang mulia d mata allah, jgn mulia d dpn org ,,
bkn x bg mulia dpn org k.. cume.. kite hanya la manusia biase.. msti ade cacat celanya..

peringatan bg sy juga.. salam.. :)

2 comments: