Thursday, March 17, 2011

perasaan yg teruja sgt2.... ahaaa!!! yay!!!! =)

hai dear blogger... i give smile to you all laa...=)))) huhu... ha.. sekali dengan flying kiss from me k.. muah mah muaaaaahhhhhhhhh hahaha.. da2  terhad k... =P korang2 sebenarnyer tbe2 je aq happy sebab td masuk web portal rasmi untuk cntinue stdy tw... haha.. da ley wt permohonan laaa.. gembiranyer.... aq nk share kat korang niy kegembiraan aq niy... korang2 pasti skong aq kan... aq harap korang skong aq k... :)

bukan ape,, aq sekarang memerlukan skongan dripada korang .. nak2 lagi org yang pling terdekat family aq n  my guardian.. ehem2... ahaa.. opss sdah2 abaikan about my guardian k.. huhu..
esok aq nk away ke kolej tu.. sje je mintak borang lau boleh permohonan manual.. lg senang kan.. ya allah... teruja nyer................. nk sombong belajar.. rse cm baru2 lepas mek sijil spm la pulak.. 

aq berdoa agar pilihan aq kali ni, aq dpt usaha kan dgn baik.. amennnnnn... aq x thu nk gambarkan perasaan aq skrg gembira yg mcm ne.. aq rse lapang sgt dada niy... n aq harap permohanan ni d lulus kan.. aq jugak harap korang sudi doakan k.. aq x mintak ape2 dri korang.. cuma mintak korang doakan kebahagiaan n kejayaan aq je da cukup.. 

yay!!!!! esok korang nk join x aq g picnic... yahooo.... mandi manda laa... xsbr nyer esok... 
huhu...  name je dkt ngn pantai.. p jarang nk mandi, p sekali sekala x pe kan.. tu pn mak x bg lau lame2 mandi.. hihi.. p jnji pat picnic ngn family.. 

uhmmmmmmm.. tbe2 type blog niy, smbil dgn dgr lagu wanita dri siti nurhaliza, aq rse cm rindu sgt kat kawan2 rpat aq, mia.... hmmm series mia ,,, aq rindu sgt ngn ko... n dak2 pip 7.. mcm nk undur kan mase je.. rindu sgt gelak tawe korang ... n kenakalan n gurau senda group drama ''adam n ive'' .

kenangan mu sentiasa menjadi teman dlm hidup aq smpai ble2.. aq lebih gembira berkawan dengan kenangan mu wahai sahabat.. walaupun hakikatnyer kenangan itu sdh lame berlalu... sebab kenangan itu mmberikan seribu 1 manis nyer untuk aq.. n aq harap kenangan ini akan memberi kan aq semangat untuk mencipta 1 lg kenangan terindah dlm hidup aq.. 

selamat tinggal wahai ''sahabat kenangan ku'' selamat dtg ''sahabat reliti ku'' 
humm.. 

luahan hati untuk post kali ni.. korang try la berkawan dgn kenangan korang bersama kawan2 korang yg lame.. cnth , korang ingt la mse korang ngn kwn2 korang.. serius seronok kan............ even cerita yg kite lalui tu dulu pahit ke manis ke sweet sour ke.. p seronok apabila d kenang.. itu la yg menemani aq selama 4 bulan d umah niy.. hmm.. kdg2 aq habis kan mase aq ni dgn berkawan dgn ''shabat kenangan aq''.. 

salam :- norfara akma binti nordin. 
ex pip 7. 
kolej profesional mara bp.
pip10-07-038
c-g-06
blok C


kenangan ku d dwn kuliah..



ni la housemate c-g-06


she is mia.. my best friends
now her my b.friends in my dream.. :)


No comments:

Post a Comment