Wednesday, March 2, 2011

x lame lagi la babe...

hai reader... assalamualaikum.. erm sje2 jerk kan x de wt pe aq pun teringat lak yang dak2 spm thun 2010 akan mek keputusan spm... say good luck la pade semua yang akan mengambil keputusan spm tu.. tp aq pun sibuk jugak la mengaplikasi about kos2 yang aq nk smbung belajar.. ternyata susah gler kan nak pilih untuk sambung belajar niy.. dugaan dugaan .... macam2.. ermmm... 

alhamdulilah .. selama duduk kat rumah ni aq x la menghabis masa aq dengan benda2 yang kurang berfaedah.. aq trus cari information about kos yang aq nak ambil nanti.. ade kawan2 aq ckp try la apply balik uitm .. ermmm bile aq pikir2 lagi.. baik aq try kemahiran.. cm seronok jerk kan.. korang rse aq try kemahiran ke atau try je apply uitm balik.. lagipun aq da tolak uitm ... boleh ke nk mintak balik??? erm lau nk apply balik, kos lak yang aq pening kan.. humm aq try la tnya family aq.. ternyata family aq bg cadangan untuk try dalam bidang kemahiran.. mane la thu rezeki aq untuk pergi jauh ade kt situ.. aq pikir2 betul jugak mereka ckp tu.. masih teringat lagi mak n ayah ckp '' fara,, kemahiran bukan untuk org yang gagal je.. nape?? kau malu ke?? orang sangka macam tu.. kemahiran la lagi bagus tw.. sekurang-kurangnyer ade jugak kemahiran keluar tu.. boleh buat duit jugak dengan kemahiran kau ade, kadang2 ade yg result spm die lg bagus p mek kemahiran'' aq just pikir jela ape yg diorang ckp.. ade betul jugak ape yang mereka ckp kan.. 


aq hnya telan air liur jela .. sebab aq da x mampu untuk berkata-kata, dengan apa yang aq rse.. mmg rse down gler2 la mse tu.. p ni keputusan muktamad.. aq akan menceburi dalam bidang kemahiran.. aq harap ni yang terbaik wt diri aq.. so aq kene bersiap sedia la dari sekarang ... untuk permohonan saing dengan dak2 mek keputusan spm.. aq rse kejayaan dorang da cm kejayaan aq sekali.. sebab aq nk mula buku baru sama thun dengan dorang.. lambat la sikit untuk aq menapak.. hmmm
k reader.. aq akhiri dengan wasalam. aq harap that a good choice for me... aminn..... 

No comments:

Post a Comment