Monday, April 25, 2011

senyum2 dpt pahala, pandang2 rse cm nk tendang~

hye blogger semua,,
assalamualaikum, act.. aq bukan la nk berkasar laa.. 
just nk share cter kat korang..
tajuk ni bagi korang lg fhm bukan??
hihi.. 
td aq baru pas solat magrib.. last2 klik2 kat blog niy..
aq ade cter la nk share kt korang..

lau kte senyum msti lg manis kan...
bukan ke senyuman tu 1 sedekah n 1 pemanis mulut..
lg menyerikan lagi kecantikan..
senyuman jugak pengubat pada hati..
kite senyum mcm mne pon.. kite tetap nampak ceria n
cantik..

ni aq nk ckp pandang2 ni??
ade hutang ke???
hahaha,... bukan aq x ske org nk pandang aq...
tu hak dorang la kan..
p ni pandang yg paling aq x ske..
pandang macam nk makan
gak nye mmg betul kot die nak makan...
agak2 la lau nk tgk..

nape? kagum ke? haha.. p aq x fikir cm tu la..
aq fikir cm aq x selesa laa.
lau ape2 aq wat.. ade org perhati..
alangkan org yg jage exam SPM aq dulu (2009).. aq rse cm aduhai jgn la lalu sini..
bukan pe... 
cume aq x ley nk fokus n jawapan kat kepala aq tu cm tersekat-sekat..
pas je pengawas peperiksaan tu bla dri meja aq,,
aq trus cepat2 tulis jawapan..
unik x? 
haha.. aq mmg cm tu.. xske org perhatikan ape yg aq buat..
p x kan lak nk ckp kt pengawas peperiksaan tu cm tu lak
kan... hihi..

aq rse mcm nk tendang    je pade org yg 
tgk badi kat aq ni..
x thu la.. kenape n ape yg berlegar-legar kt kpala die bila
tgk aq atas sampai bawah..
haha..
manusia2.. nape la macam tu sekali..

k la readers.. aq kene out cepat2 niy..
isyak lom solat lg..
hihi..
salam...


pesanan kali ni... kite lau kagum mcm mane pon kt sesorang tu
pastikan yg kite x la tgk BADI kt seseorang tu..
kite tgk sekadar pandangan biase je.. sudah memadai bukan?? mungkin
ni jugak peringatan wt diri aq.. walaupun aq rse aq x pernah wt cm niy.. hihi.. 



2 comments:

  1. boleh pandang pandang....jangan tendang tendang..(mcm lagu plak)heheh

    ReplyDelete
  2. hahaha... power kan kak... tu laa...
    siap ade lagu lg... :)

    ReplyDelete