Monday, May 9, 2011

9/mei/2011- mencatat sejarah hidupku...

hye reader ,, assalamualaikum..
bgaimana dgn harimu pde hari ni....?? 
aq harap korang happy2 je k.. lau boring tu selalu la korang dgr 
dri mulut aq kan..
p hari ni x lak bg aq.. haha..
special day for me kot.. so aq akan ingt lokasi n tarikh ni..

korang nk thu nape?? 
haha .. aq just boleh kap yg hari ni mencatat sejarah hidupku..
best3 sgt2... !
ermmm.. 6 jam...? haha..

so sekarang ni ... 9 mei 2011, selama 6 jam, then lokasi
mD (kota tinggi), plaza kota, (tmpt kareoke) ..
=).. 
suara yg sedap!... (shuke2!!!) 
ade sikit gelisah~ .. sbb x thu nk jalan ke mane lg.. 
hihi.. (lawak2)..

first agk GERAM .. ingtkan betul laa x JADI..
p terus TERSENYUM.. 
bila tu semua adalah REALITI.. bukan MIMPI lg...

then tbe2 TERDIAM.. (malu kot)
ble tgk2,''~AGAK PERAMAH~'' so aq pon ok je....
=)

SHARE2... (sharing is CARING) .. haha..
ape la aq niy.. 
now line maxis kt sini agak problem.. n 
menguji kesabaran aq.. sabar jelaa.. agak PENAT.. tp SUNGGUH seronok..


k la.. korang .. akhiri dgn as salam..

p/s:- pesanan aq untuk hari ni.. korang hargai la hari n mase korang lau hari n mase 
korang tu memberi 1001 erti dlm hidup korang k..
=) smile always.. 


No comments:

Post a Comment