Saturday, May 7, 2011

mimpi KU, suara MU..

...... ku GELAR kau teman ....
biarpun KU rse hairan... nape boleh timbul rse syg..
tp aq thu, kau bukan untukku,
tp kau tetap insan kesayangan ku...... 

mimpi KU , suara MU.. 
yes .. thanks kerana hadir dlm mimpi aq.. thanks kerana 
suara yg aq rindui itu muncul hanya dlm MIMPI...
thanks sebab sudi hadir dlm mimpi INDAHKU..
aq thu kau x thu yg aq merindui 
suara MU.. 

tp aq timbul rse hairan, nape perlu untuk menitis air mata,
saat kau hadir dlm mimpi ku,
nape aq terketar-ketar, untuk menyambut suara MU..
sdgkan suara itu YG amat aq RINDUI....

aq takut akan mimpi itu.. sebab aq tkut..
aq x dpt kawal untuk menitis kan air mata sekali lg untuk kau dtg dlm mimpi aq..
aq x thu kenapa perlu aq rse mcm ni...
serius aq x ske menitis kan air mata depan kau.. even pon kau muncul dlm mimpi aq..
aq x nk lemah depan kau.. aq x nk gugurkan mutiara berharga itu sekali
lg.. 

even aq menrindui kamu sepanjang hari.. 
mungkin kau pernah jd org yg terbaik wt diri aq, aq still merindui kasih syg itu..
tp thanks, kerana pernah menjadi prince dlm hati aq ni..
walaupun hanya sementara kau bertakhta dlm hati ini..
kau memberikan seribu 1 kenangan n kasih syg yg tulus aq dpt rse..
thanks sebab jd yg terbaik ye.. 
even kau ckp kau bukan terbaik untukku... saat itu air mate ku ggur lg.. 
yess semalam aq selongkar post2 lame kt fb..

aq rindu kate2 itu..
walapun mase tu aq rse manis berada di sisi kau.. kerana aq dpt rse 
ksh syg kau.. hermm..
aq x sangka, berakhirnya begini.. yaa.. aq masih lagi menempat kan kau dlm 
hati aq..
x de sape lg bertakhta kt hati aq.. sorry,, aq masih perlu waktu untuk
menghakis perasaan tu wujud n kekal lame ...
pasti..! aq akan hapuskan...

tp aq nak kau thu, saat aq menaip ni, air mata aq gugur kerana
aq amat merindui MU..
mimpi KU, suara MU.. thanks kali pertama muncul dlm mimpi aq..
mungkin aq terlalu merindui mu 
''prince''.. 

HMMM... hanya air mata peneman aq kali ni..
ye.. izinkan aq,, untuk hapuskan kenangan n kasih syg itu even aq rse perit..
pasti untuk aq mencipta kasih lg... tp..
aq agk gentar ''wahai hati''..

so aq pesan pada mu ''wahai hati'' jgn ajar untuk menyayangi n merindui
aq tkot menangis sekali lagi.. 

salam.... :'(



2 comments:

  1. dear . . sebab cinta e2 ta semesty nyew berakhir nan KEBAHAGIAN , , sebab kite myb bukan yg TERBAEK untok dye , , dan myb adew lagi yang tercipta terbaek untok dye , , ta perlu kte menyesal ats perasaan yang kite rase neyyyhhhh sbb smue 2 indah , , cite awak pown same cm cite saye , , rse yang ta pernah berubah untok INSANINSAN e2 , ,
    kuat kan semangat . .

    ReplyDelete
  2. sy akan try untuk kuat kan semangat dear... thanks ye bg semangat kat sy.. sy try untuk menghapuskan segalanya.. n ntk try lagi tu.. agak serik... =(

    ReplyDelete