Tuesday, January 3, 2012

love for you laaa!

okey!. 
xlame jek lg rara nk balik ikbn..
MALAS okey!.. 
ermm.. entah laa.. da syok keje jek.. 
then dok umah.. 

lame nye nak tunggu 7 bulan kat ikbn tu..
da la mcm penjara.. 
cuti sem yg x cukup bagi rara... 
nak twu kenapa.. ?
cuti x mcm cuti.. assgment melambak.. 

nasib da siap separuh.. 
tu pon lom tulis lg.. 
penat cari artikel.. then da tampal.. nak tulis lak..
ee.. keje leceh kan? (mengeluh lak) hihikk... 

love for you laaa! time boring2 tbe2, 
rara pon reka la design depan file assgment yg nak hantar t..
hehe..
yela rara berangan jek last2 dpt idea.. 

 nk tgk?
tgk bawah k?...



cantik x? ..
awak! love for you laa sayang.. hehehe..
(gediks) ... opsss.. cukup..

okey.. sambung alek... pasni rara start la bz kt ikbn..
nk kejar subjek umum.. 
coz bulan ni jugak rara exam.... cuak rsenye.. tp langsung rara
x bukak buku..
seriously x ready ape2 lg.. 
susah ke senang tu..
x thu laa.. tp yg takot tu.. rara x bce pe pon.. 
bole ke jawab? 
insyaallah.. korang doakan k?

see jadual nye... 

30/1/2012
isnin-     10-11 pg

KEPIMPINAN 1

11.30-12.30

KAWAD

31/12/2012
SELASA    - 9.00-10.00

AGAMA ISLAM

11.00-12.00

TEKNOLOGI MAKLUMAT 1

2.00-3.00

BAHASA INGGERIS 1

1/2/2012
RABU   - 10.00-12.00

SEMAKAN PORTFOLIO-PPL,PP,PPD

1.30 PTG- 2-30 PTG

KERTAS 1 -SAFETY
TEKNIKAL-HYGIENE

3.00PTG-4.00 PTG 
KERTAS 2 (TEKNIKAL)- MANICURE & PEDICURE
            -WAXING


padat gile.. penat la cmni kan? erm mesti b4 tarikh penting 
lg sibuk.. nk prepare ini, nak prepare itu... 
serious mesti x larat..
cukup laa rara demam sal siapkan portfolio yg setebal tu.. 
seumur hidup x handle fail tebal2 cm tu.. 

ni la first time.. smpai demam2 nk susun 
by modul..
ingt senang ke.. try la susun... 
gerenti.. 
korang pon ley jem kepala.... sebab pening... 
:) hehehe

awak! sy rindu awak.. nape fon awk 
rosak?
hmmmm
sy x bole laa lau shari x mesej awk, .. mesti sy rindu awak..
sy x kire.. awak kai fon sy
lg 1 gak
b4 awak nk beli baru kan...? hahaha..! 

k rara stop sini k..
bye..




Sunday, January 1, 2012

happy new year!!!..

assalamualaikum... 
hai guys...! 
happy new year!!.. 
awal2 lg rara da bangun then g ngn family sarapan kt luar..
hmm...
then balik jek umah.. 
rara kene kemas umah.. seriously rara penat gile.. 

basuh peti sejuk, lap dapur,masak nasi,sapu sampah,mop,
rse cm nak patah pinggang jek urus tu semua sorang2 jek... hahaha..
(lebih manja) entah kenapa la arini rara rajin sgt.. 
bile da rjin sgt.. 
akhirnya penat berbaloi tau.. 
sebab rara ade mood rajin mase tu... then bila da selesai.. 
sumpah! mmg lega hati... tgk keje semua da siap... 

keje umah semua da siap.. rara cri keratan srt khabar.. 
(opsss! lupa suda nk wt asgnment agama... )
dpt cri sikit jek rara da stop..
cepat2 on9... 
(rindu) hehehe..sebab rara xde kdt.. 
but... rara ingtkan ley lepaskan rindu... 
hummmm... 
upenyer??? hmm..
(whtever laaa)
yg penting rara syg awak sgt2!... rara xpernah terfikir untuk lupa awak 
walau cmne pon.. :) 
(i love u awak)!

hehe... tahun ni jugak rara da tinggalkan life sweets 19 years old.. 
bnyak benda yg rara dpt dri 2011.. 
segalanya memberikan rara lebih berfikiran matang... 
(mtang ke???) 
haha... ! 
okey! now... tahun ni rara akan berjumpa dgn sweets 20years old... haha..
(tua ke?)
jht betul dorang kap rara tua kan? kan? kan?...

da sedia ke rara nk menempuh pahit manis dlm life 20 years old.. 
rara harap tahun ni rara dpt kekal kan impian rara.. (iaitu 1doa rara)
n rara jugak berniat agar tu menjadi 1 HARAPAN rara serta 1 IMPIAN 
mencipta life yg LEBIH INDAH dri segalanya... 

kan awak??? 
(hehe, awak xpernah thu pon kan..) 
sy malu la nk ckp kt awak.. xpe2.. 
yg penting awak thu ... 

saya sayang awak da cukup tau!!...
(malu2)
okey! gedik.. !
haha.. rara sje nk mengedik lak arini... 

awak !! TAHNIAH... sy xpernah pon lupa bg awak
semangat.. 
sy jugak x pernah lupa doakan awak berjaya dlm semua yg awak lakukan..
sebab ...?
sy tahu awak thu sebab ape kan... ? 
xperlu kot sy nk ckp lg... 

sy xpernah pandang awak rendah.. awak jgn la malu2 ngn saya..
saya ambil berat tentang awak.. supaya 
awak tahu..
saya sentiasa ADA untuk awak.. xthu la lau awak rase 
saya ambil tahu ni awak rimas...? 
hmm... 

saya sentiasa ingin jadi JAM awak.. 
nk thu kenapa.. 
sebab saya nak awak sentiasa perhatikan saya..
saya sentiasa ingin jadi BANTAL awak... 
 sebab bila awak nk tidur, awak mesti cari bantal.. 
saya juga nk jd HANDFONE awak.. 
mesti awak kuar akan bawak fone awak kan?? 
bermakna saya nak sentiasa bersama awak dalam setiap hari2 awak..
:) 

saya sentiasa anggap awak sentiasa bersama dengan saya... 
sebab bila saya nk tidur, saya aggap awak BANTAL saya,...
sentiasa menemani setiap malam saya,
bila saya keluar, awak ibaratkan JAM saya, sebab awak sentiasa bersama saya.. 
dan saya selalu perhatikan awak dalam setiap hari2 saya..
 :)
now awak tahu x betapa awak special dalam HATI saya ni...
saya xpernah cakap kat awak, sebab saya nak awak
sendiri bayangkan sekuat mane AWAK special dalam hati saya.. tp sampai sekarang
awak still x ckap ape2 .. myb awak x pernah terfikir betapa kuatnya 
awak dalam HATI saya kan??.. 
hehe.. 

saya x sabar nak tunggu besday awak.. sebab saya nk tunjuk surprise untuk awak
.. saya x nak awak tahu sebab mesti awak teruja.. 
then awak sruh saya bagitahu.. oleh kerana saya sayang awak sgt2..
pecah lak surprise saya nk wt untuk awak... hehehe..
pape pon saya harap yg terbaik 
wat LIFE kite dalam 2012.. 

i love u so much!. 

taraaaaa...! 
bye2..
assalamualaikum..