Sunday, January 1, 2012

happy new year!!!..

assalamualaikum... 
hai guys...! 
happy new year!!.. 
awal2 lg rara da bangun then g ngn family sarapan kt luar..
hmm...
then balik jek umah.. 
rara kene kemas umah.. seriously rara penat gile.. 

basuh peti sejuk, lap dapur,masak nasi,sapu sampah,mop,
rse cm nak patah pinggang jek urus tu semua sorang2 jek... hahaha..
(lebih manja) entah kenapa la arini rara rajin sgt.. 
bile da rjin sgt.. 
akhirnya penat berbaloi tau.. 
sebab rara ade mood rajin mase tu... then bila da selesai.. 
sumpah! mmg lega hati... tgk keje semua da siap... 

keje umah semua da siap.. rara cri keratan srt khabar.. 
(opsss! lupa suda nk wt asgnment agama... )
dpt cri sikit jek rara da stop..
cepat2 on9... 
(rindu) hehehe..sebab rara xde kdt.. 
but... rara ingtkan ley lepaskan rindu... 
hummmm... 
upenyer??? hmm..
(whtever laaa)
yg penting rara syg awak sgt2!... rara xpernah terfikir untuk lupa awak 
walau cmne pon.. :) 
(i love u awak)!

hehe... tahun ni jugak rara da tinggalkan life sweets 19 years old.. 
bnyak benda yg rara dpt dri 2011.. 
segalanya memberikan rara lebih berfikiran matang... 
(mtang ke???) 
haha... ! 
okey! now... tahun ni rara akan berjumpa dgn sweets 20years old... haha..
(tua ke?)
jht betul dorang kap rara tua kan? kan? kan?...

da sedia ke rara nk menempuh pahit manis dlm life 20 years old.. 
rara harap tahun ni rara dpt kekal kan impian rara.. (iaitu 1doa rara)
n rara jugak berniat agar tu menjadi 1 HARAPAN rara serta 1 IMPIAN 
mencipta life yg LEBIH INDAH dri segalanya... 

kan awak??? 
(hehe, awak xpernah thu pon kan..) 
sy malu la nk ckp kt awak.. xpe2.. 
yg penting awak thu ... 

saya sayang awak da cukup tau!!...
(malu2)
okey! gedik.. !
haha.. rara sje nk mengedik lak arini... 

awak !! TAHNIAH... sy xpernah pon lupa bg awak
semangat.. 
sy jugak x pernah lupa doakan awak berjaya dlm semua yg awak lakukan..
sebab ...?
sy tahu awak thu sebab ape kan... ? 
xperlu kot sy nk ckp lg... 

sy xpernah pandang awak rendah.. awak jgn la malu2 ngn saya..
saya ambil berat tentang awak.. supaya 
awak tahu..
saya sentiasa ADA untuk awak.. xthu la lau awak rase 
saya ambil tahu ni awak rimas...? 
hmm... 

saya sentiasa ingin jadi JAM awak.. 
nk thu kenapa.. 
sebab saya nak awak sentiasa perhatikan saya..
saya sentiasa ingin jadi BANTAL awak... 
 sebab bila awak nk tidur, awak mesti cari bantal.. 
saya juga nk jd HANDFONE awak.. 
mesti awak kuar akan bawak fone awak kan?? 
bermakna saya nak sentiasa bersama awak dalam setiap hari2 awak..
:) 

saya sentiasa anggap awak sentiasa bersama dengan saya... 
sebab bila saya nk tidur, saya aggap awak BANTAL saya,...
sentiasa menemani setiap malam saya,
bila saya keluar, awak ibaratkan JAM saya, sebab awak sentiasa bersama saya.. 
dan saya selalu perhatikan awak dalam setiap hari2 saya..
 :)
now awak tahu x betapa awak special dalam HATI saya ni...
saya xpernah cakap kat awak, sebab saya nak awak
sendiri bayangkan sekuat mane AWAK special dalam hati saya.. tp sampai sekarang
awak still x ckap ape2 .. myb awak x pernah terfikir betapa kuatnya 
awak dalam HATI saya kan??.. 
hehe.. 

saya x sabar nak tunggu besday awak.. sebab saya nk tunjuk surprise untuk awak
.. saya x nak awak tahu sebab mesti awak teruja.. 
then awak sruh saya bagitahu.. oleh kerana saya sayang awak sgt2..
pecah lak surprise saya nk wt untuk awak... hehehe..
pape pon saya harap yg terbaik 
wat LIFE kite dalam 2012.. 

i love u so much!. 

taraaaaa...! 
bye2..
assalamualaikum..




No comments:

Post a Comment