Sunday, May 20, 2012

borak kosong jom!

salam .. selamat malam... 
aik... ? x rasa pelik ke? nape sejak2 niy saya banyak meluangkan masa 
saya dengan blog yang seberapa..
setelah lama menyepi kan diri.. ahak...!*ketawa tutup mulut* opssss! terlepas pulak.. hehe
okey2 kite mula kan cerita kita malam ni ea..

yeahhhh! lagi 3 minggu lagi dekat sini.. semua busy nak wat macam2 untuk final exam,
25,hingga 27 ni mula la ekspidisi ke endau rompin, 
menyayah x??? tbe2 orang nga sibuk2 nak prepare untuk final exam, sibuk la nak wt camping bagai..
hufff! *tangan di atas dahi, lap peluh* ehh sorry2, mengeluh pulak.. 

semakin hari semakin mencabar , yelaa,, kene kawal dan bahagi masa dengan sebaik yang mungkin
dengan keje yang x pernah nak habis, .. x lama lagi, da habis belajar, praktikal pulak..
x sabarnyer...... sebenarnyer neves jugak, yelaa.. 
mana la thu bos nye GARANG ke. alamakk... takotttt! *lari*
eh asal lak saya nak lari ekkk..? hehe..
ter'over la pulak... 

praktikal selama 2 bulan, di kluang, hahahahaha jom gelak sama2 *gelak sambil tutup muka*
dekat x? dekat kan?... 
kalau pilih jauh2 ni risiko sikit, manalah tahu x ckup duit nak balik, 
alamatnye kene la beraya kat tempat orang .. x gitu ??? 
jadi jalan yang terbaik saya ambil la tempat praktikal yang dekat ngn family saya.. ape2 
senang lah saya.. 
*;etak tgn kanan kat dada*

kali ni hujung minggu yang mengajar saya erti kepenatan,
sungguh x cukup tidur, n x cukup nak rehat untuk diri sendiri..
sumpah rindu saat-saat yang dahulu duduk umah goyang kaki.... hahahaha..
opsss! *tutup mulut, muka terperanjat* eh x la, xla.. jangan salah faham k... saya rajin tau..
keje umah siap semua.. saya relax laa.. 
xde la lingkaran hitam bawah mata kan?? x payah nak beli masker yang kat bawah mata tu kan..
~ceh wahhh... ayat aku.. ~


hai!!!!! cantik x bunga segar ni? siap ade patung kan?? eh no no no... *tunjuk jari kanan grk ke
kiri ke kanan* ni untuk pengarah,''awak'' x mo jelez k..ni sempena majlis perpisahan dengan die..
last la die jadi pengarah kat ikbn ni..
lepas ni pengarah ikbn ni girl pulak.. mesti banyak songel die kan..?
mintak2 la x.. tapi muka die cam garang jek..?
e... macam ni .. rasa nak nanes laa.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaa...:'(
*eh ter'nanes la pulak* hehehe..
k lain kali update lagi k.. pai...........
:)


No comments:

Post a Comment