Sunday, July 1, 2012

kesibukan akan menguasai diri


  huwaaaa~ saat untuk melalak dengan sekuat hati, mulai esok, saya x akan update blog, saya xakan ber'on9 facebook saya... esok jugak saya dah mula melapor diri di tempat LI saya.. ''V RAUDHAH spa'' ..
saat menghabiskan masa di spa.. cm x caya jek yang esok saya dah mula bekerja ...

saya nak cuti lagi.... :'( *nangis sambil hentak kaki* saya mungkin dah x ada masa untuk semua ni lagi..
my lappy akan jadi peneman malam ku untuk menyiapkan tugasan saya ''buku laporan latihan industri'' ..
saya akan menaip pengalaman selama 3 bulan ni masa demi masa.. sebab dah serik buat buku laporan yang agak cincai.. cincai jugak lah markah aku dapat... *hentak buku dekat meja* ehh angin lak..k chill.. =D

tgk? senyum lagi even cedih sebab dah xde rehat lagi lepas ni.. mesti lah saya punya mata bengkak balik...
makkkkkkkk penat haku eye mask mata aku ni.. t mula lah lebam balik... akibat lah jawab nye ,, kena berkorban masa untuk konvo... yeahhhhhhhhhhh... konvo.. *laungan semangat,tangan ke atas* ..

 neves tau sekarang.. sebab esok dah mula hari pertama kerja, huwaa.. dah lah saya ni pemalu, ^^ cmne ni? terpaksa lah wat2 dah biasa.. kan? *sedapkan hati* ermm.. esok nak bersemangat kan keyakinan dalam diri, jadi saya kai baju merah... biar bersemangat waja sikit..

ok .. hope esok hari yang indah, dapat cipta pengalaman kat tempat baru ni sorang2.. so ada lah privacy untuk diri aku sendiri dan dapat lah jugak pengalaman apabila LI sorang2 ni.. hope engkau happy LI kt sane k? aku tahu kau boleh.. tgk? haku masih fikir kan ko lagi... *kesat air mata* .


ni jek last mase task makeup, kau makeup kan aku kan? aku ada simpan lagi... nasib laaaa....... semoga hengkau bahagia kat tempat LI kau tu k.. k cukup... stop...
cete sal ko...

ermmm cete sal apa yang berlaku k... sekarang dah 2 hari saya ganti puasa, esok saya x puasa.. coz esok hari pertama saya masuk kerja... harap2 saya dapat habiskan puasa ganti saya ni dengan secepat mungkin.. sebab dah hampir nak ramadhan ni... eee bestnyerrr,,, dapat g bazar ramadhan.. nyammm3! dapnyer tgk makanan mase tu.. hehe..

n xlame lagi nak raya.. alamatnyer raya saya masih raya bersama LI saya... then saya sambut besday saya pon masih lagi dengan LI saya.. bila nak konvo ni? haha.. *x sabar*
huyey huyey....! dapat jumpa nadia, ana, dayah, ina....................... ee x sabar nak gelak2 ngan korang gelak2 sakan.. sampai orang heran.. haha...


 ok ... see.. haku ingat kau jugak tau nadia a.k.a makcik~ ... haha... rindu kau laa.. tp tu la kau.. mesej x pernah nak balas... sepak karang baru tahu,,, :)
rindu nak kacau kau bangun tido.. tgk dlm gambar ni.. kau masih nak berebut pegang bunga tu ngn aku ea....
angin jek aku... haha..

semoga persahabatan kita kekal .. happy kawan ngan kau la makcik..
sayang kau habis ketat...!

hope esok yang terbaik n seterusnya hari yang manis2 mencipta pengalaman ..
amin...

daaa,,,,